ZonMw subsidie "Voor Elkaar" gehonoreerd!

Net voor de zomerbreak hebben we leuk nieuws ontvangen. Samen met ervaringsdeskundige jongeren (JongerenNetwerk & Zorgbelang Inclusief), zorgprofessionals (Pluryn) en eHealth ontwikkelaars (Seedmobi), hebben onderzoekers Anna Lichtwarck-Aschoff (BSI), Roy Otten (BSI, Pluryn), Ron Scholte (BSI, Praktikon) en Sanne van den Berg (BSI, Pluryn) naast de nominatie voor de Medische Inspirator Prijs ook nog een ZonMw subsidie van het programma Voor Elkaar ontvangen! De titel van de aanvraag is: Dit ben ik! Ervaringsdeskundige jongeren als  ambassadeurs voor nieuwe technologie om zelf de regie te nemen en te houden bij behandeling' Het project richt zich op de ontwikkeling van iamYu - een innovatieve eHealth tool die samenwerking en zorg op maat ondersteunt door gepersonaliseerd te monitoren, visualiseren en analyseren.

Nieuwsbrief juni 2019

Lees hier de nieuwsbrief van juni 2019!.

Nominatie Medische Inspirator Prijs voor 'Dit ben ik! eHealth voor jeugdzorg op maat'

Nominatie Medische Inspirator Prijs voor 'Dit ben ik! eHealth voor jeugdzorg op maat'   Samen met ervaringsdeskundige jongeren (JongerenNetwerk & Zorgbelang Inclusief), zorgprofessionals (Pluryn) en eHealth ontwikkelaars (Seedmobi), zijn BSI onderzoekers Anna Lichtwarck-Aschoff, Roy Otten, Ron Scholte en Sanne van den Berg genomineerd voor de Medische Inspirator Prijs 2019 van ZonMw.   iamYu  De Medische Inspirator Prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan een innovatief idee met de meest inspirerende samenwerking tussen patienten, patientenbelangenorganisaties en onderzoekers.

Uitnodiging rede Maaike Cima: Buiten de lijnen

Op donderdag 27 juni 2019 houdt Maaike Cima haar inaugurele rede 'Buiten de lijnen' op de Radboud Universiteit Nijmegen. Lees hier de uitnodiging.   Wat maakt dat kinderen, jongeren en jongvolwassenen extreme gedragsproblemen ontwikkelen en crimineel ontsporen? En hoe gaan we hier effectief mee om? Forensische Orthopedagogiek aan de Radboud Universiteit heeft een specifieke focus op een gebrekkig morele ontwikkeling.

Voorbereidingen projectaanvragen IamYu in volle gang

Aanstaande donderdag mogen we twee ZonMw interviews geven voor projecten die vanuit de Academische Werkplaats Inside Out zijn aangevraagd.  Het betreft de projecten Dit ben ik! in subsidieronde ‘Voor elkaar’ voor patiënten en cliëntenorganisaties Kijk: dit ben ik! in de subsidieronde ‘Medische inspirator prijs’ Doel van deze projecten is om participatie (van jongeren en zorgprofessionals) een centrale rol te geven bij de ontwikkeling van de app iamYu.
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd