Nieuws

 

 

 

Filmdag Medische Inspiratieprijs iamYu: Kijkje achter de schermen

Samen met ervaringsdeskundige jongeren (JongerenNetwerk & Zorgbelang Inclusief), zorgprofessionals (Pluryn) en eHealth ontwikkelaars (Seedmobi), zijn BSI onderzoekers Anna Lichtwarck-Aschoff, Roy Otten, Ron Scholte en Sanne van den Berg genomineerd voor de Medische Inspirator Prijs 2019 van ZonMw.

Eindrapport Transformatie en outcome: De cijfers vóór de verhalen

Het eindrapport van het project Transformatie en outcome: het verhaal achter de cijfers, is af. De werkgroep Data en Informatie bestaande uit Laura Beurskens-Claessens, Marloes Jaspers-van der Maten, Kees Goderie, Helen Klip, Roy Otten, Rachel van der Rijken en Gert Kroes schreven het rapport. Lees  het rapport hier..

Infographic Inside Out

Ter voorbereiding op de wethoudersbijeenkomst heeft Corina Brekelmans, senior beleidsadviseur en projectleider kennisgestuurd werken in het Sociaal Domein een overzicht gemaakt van Inside Out en de plannen voor de toekomst in een mooie infographic.  .

Promotie Lotte Hendriks

Op vrijdag 8 November 2019 om 10.30 uur verdedigt Lotte Hendriks haar proefschrift getiteld: Share your story - Intensive exposure treatment for adult and adolescent complex posttraumatic stress disorder. Lotte Hendriks is als onderzoeker verbonden aan Pro Persona. In haar promotie-traject onderzoekt ze de effecten van Intensieve Trauma Behandelingen bij PTSS-patiënten.  lees hier meer.

ZonMw subsidie "Voor Elkaar" gehonoreerd!

Net voor de zomerbreak hebben we leuk nieuws ontvangen. Samen met ervaringsdeskundige jongeren (JongerenNetwerk & Zorgbelang Inclusief), zorgprofessionals (Pluryn) en eHealth ontwikkelaars (Seedmobi), hebben onderzoekers Anna Lichtwarck-Aschoff (BSI), Roy Otten (BSI, Pluryn), Ron Scholte (BSI, Praktikon) en Sanne van den Berg (BSI, Pluryn) naast de nominatie voor de Medische Inspirator Prijs ook nog een ZonMw subsidie van het programma Voor Elkaar ontvangen! De titel van de aanvraag is: Dit ben ik! Ervaringsdeskundige jongeren als  ambassadeurs voor nieuwe technologie om zelf de regie te nemen en te houden bij behandeling' Het project richt zich op de ontwikkeling van iamYu - een innovatieve eHealth tool die samenwerking en zorg op maat ondersteunt door gepersonaliseerd te monitoren, visualiseren en analyseren.
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd