Klein & Fijn projecten

Klein-en-Fijn projecten beogen concrete onderwerpen en vragen uit de praktijk met kortdurend onderzoek (± 6-12 maanden) te beantwoorden. Het onderzoek wordt indien mogelijk samen met studenten uitgevoerd.

Onderzoeksvragen komen vanuit de partners van Inside-Out:

  • (gemeentelijk) beleid: gemeentelijke beleidsmedewerkers
  • Onderzoeksinstellingen
  • Praktijkinstellingen
  • Vragen van jongeren/ouders/verwanten
     

Oproep aanvragen klein en fijn projecten

Hierbij een oproep om aanvragen in te dienen voor klein en fijn onderzoeksprojecten. 

In het aanvraagformulier vind je de aanvraagcritria. Je kunt een aanvraag indienen door het formulier te mailen naar Renske Koordeman (rkoordeman@pluryn.nl). 

Het eerste moment voor indienen zal zijn vóór 7 december 2020 (het project start in februari 2021). Tweede moment voor indienen is vóór 20 juni 2021 (start in september 2021). Het gaat om een bedrag van €12.500. Aan de hand van de aanvraagcriteria besluiten de coördinator, directeur en 3 leden van de Adviesraad (die niet op de aanvraag staan) en de cliëntencommissie, welke project in aanmerking komt.

Klein & Fijn Projecten 2011-2012

2011/2012 Klik op een project voor meer informatie.   AmbulatoriumKinderen met Probleemgedrag. Over de Opvoedingsstress van Moeders.   AmbulatoriumDe Top Problems van Cliënt-jeugdigen en Ouders op het Ambulatorium.    OosterpoortInterventies van de methodiek Ouderbegeleiding bij Roldifferentiatie en de tevredenheid van ouders.

Klein & Fijn projecten 2012-2013

2012/2013 Klik op een project voor meer informatie.   AmbulatoriumIk doe dus ik durf: De mate van coping als voorspeller van angststoornissen bij basisschoolkinderen en het effect van leeftijd hierop.    EntréaCliëntenfeedback in de (semi)-residentiële behandeling.   EntréaWerkzame factoren van systeemtherapie als aanvullende interventie.    EntréaPilot cliëntenfeedback in de semi-residentiële behandeling voor kinderen van 6-12 jaar.    GGZ Oost BrabantHet effect van het depressie preventie programma ‘Op Volle Kracht’ (OVK) op angst- en depressiesymptomen onder adolescente KOPP-meisjes.    PactumDe betekenis van vrienden voor jongeren in gesloten jeugdzorg.    PlurynCo-morbide internaliserende problematiek bij jongeren die residentiële hulpverlening krijgen voor externaliserende problematiek.    Zorgbelang GelderlandNazorg voor jongeren uit de jeugdzorg. Wat werkt?     .
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd