Nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten. Klik op een onderdeel om het hele bericht te lezen.

Nieuwsbrieven

zondag 15 juli 2018

Archief van nieuwsbrieven:   april 2018 januari 2018 september 2017 juni 2017 februari 2017 .

Projectaanvraag Samen werken aan ambulante (gezins)hulp gehonoreerd

vrijdag 13 juli 2018

Op de valreep voor de zomervakantie kwam voor een aantal van onze partners het verlossende woord! De subsudieaanvraag 'Samen werken aan ambulante (gezins)hulp' is gehonoreerd.    De aanvraag is geschreven in reactie op de subsidieoproep van ZonMw 'Regional Leernetwerken'. Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) is kartrekker van deze aanvraag en beoogt met dit leernetwerk een leerproces in gang te zetten waarbij bestaande kennis wordt vertaald naar toepassingen in de opleidingen en praktijk.    Het project gaat op 3 september 2018 van start..

Succesvolle verdediging proefschrift Rianne van Niekerk

vrijdag 1 juni 2018

Vanochtend, vrijdag 1 juni, om 10.30 uur startte de verdediging van het proefschrift van Rianne van Niekerk. Het proefschrift draagt de titel Seeing the world throught your parents' eyes The role of biased cognitive processes in the intergenerational transmission of anxiety In haar lekenpraatje legde Rianne helder uit wat zij in haar onderzoek heeft gedaan.

Verslag Site Visit gepubliceerd

donderdag 24 mei 2018

Afgelopen donderdag 17 mei hebben wij, academische werkplaats jeugd Inside Out, een site visit van ZonMw gehad. Gedurende de dag zijn presentaties gegeven over de verschillende projecten en groepen die bij Inside Out werkzaam zijn.   > Download hier een verslag van deze dag   Via deze weg bedankten wij iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze dag.

Site Visit ZonMw geslaagd!

donderdag 17 mei 2018

Vandaag was een belangrijke dag! ZonMw heeft een bezoek gebracht aan onze academische werkplaats. De dag vond plaats bij Entrea Lindenhout in Ubbergen en bestond uit presentaties van enkele van de vele projecten die bij Inside Out plaatsvinden.   Marcel Quanjel (lid General Board) heette ons welkom bij Entrea Lindenhout, daarna lichtte Ron Scholte (directeur Inside Out) kort de huidige stand van zaken toe.
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd