Nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten. Klik op een onderdeel om het hele bericht te lezen.

Nieuwsbrieven

dinsdag 2 januari 2018

Archief van nieuwsbrieven:   januari 2018 september 2017 juni 2017 februari 2017 .

Save the date: 22-23 maart 2018

dinsdag 19 december 2017

Masterclass voor praktijkprofessionals over individuele netwerkmodellen Georganiseerd door de Radboud Universiteit en Pluryn in samenwerking met de Academische Werkplaats Jeugd Inside-Out Locatie: Pluryn   Individuele netwerkmodellen kunnen binnen een therapeutische setting gebruikt worden om het psychologische welzijn van een cliënt in kaart te brengen en te monitoren.

Publicatie Kennisagenda en Brochure

dinsdag 19 december 2017

Inside Out is in januari 2011 opgericht en heeft sindsdien tot vele vruchtbare samenwerkingen geleid. Het oorspronkelijke doel bij de oprichting van de academische werkplaats was het verbeteren van de zorg voor kinderen en jeugdigen die kampen met internaliserende problematiek. Doordat de vragen uit de regio langzaamaan gewijzigd zijn, is in 2016 gekozen voor een herformulering – en verbreding – van de visie. Inside Out staat voor het slaan van een brug tussen onderzoek, onderwijs, beleid en praktijk van de zorg voor jeugd in de brede regio rondom Nijmegen. De missie van Inside Out is dus het integratief aanpakken van het beantwoorden van kennisvragen.

Adviesraad bij elkaar voor informele uitwisseling

donderdag 7 december 2017

Afgelopen donderdag 7 december is de adviesraad bij DeVilla in Nijmegen bij elkaar gekomen waarbij met elkaar is gedeeld wat thema's en concrete acties zijn die we in 2018 samen willen bereiken.  Er werd een cactus uitgereikt voor het meest prikkelende idee, gewonnen door Anna Lichtwarck met het idee om successen met elkaar te vieren. .

Promotie Manon van Starrenburg

vrijdag 24 november 2017

Vanochtend 24 november om 10.30 uur startte de verdediging van het proefschrift van Manon van Starrenburg. In haar lekenpraatje legde ze in begrijpelijke taal uit wat angst is, wanneer het nuttig is en wanneer het een stoornis genoemd kan worden.  Ze vertelde over haar onderzoek naar het programma Dappere Kat.
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd