NIEUWS

NIEUWS

5 juli 2012

Symposium Jeugd- en Gezinsonderzoek: Oog in oog met online jeugdhulp --> 9 oktober 2014

Op donderdag 9 oktober 2014 vindt het 31e symposium Jeugd- en Gezinsonderzoek plaats. Het thema van dit jaar is 'Oog in oog met online jeugdhulp; mogelijkheden en grenzen van sociale media, apps, games en e-hulp'. Meer informatie vindt u in deze uitnodiging en op de website www.ru.nl/jeugd-en-gezinsonderzoek. Daarnaast kunt u zich op de website aanmelden voor het symposium. Deelnemers aan de Academische Werkplaats Inside-Out ontvangen een korting van 25% (toegangspijs wordt dan  € 112,50). Bij de registratie moet daarvoor de kortingscode ACYN25 ingevuld worden.

Promotieproject Inside-Out prijswinnaar!

Sanne Rasing heeft met haar project ‘Een Sprong Vooruit’ de Nationale Jeugdzorgprijs 2014 ontvangen. ‘Een Sprong Vooruit’ is geselecteerd als winnaar door de cliëntenjury. Het project wordt op dit moment uitgevoerd op middelbare scholen in Oss en is een onderdeel van promotie-onderzoek naar preventie van depressie en angst bij meiden van wie een van de ouders een psychische stoornis heeft. Klik hier voor meer informatie.

Bijdrage Inside-Out in uitgave 'Andere Koek' van ZonMw

ZonMw heeft op het Congres Jeugd in Onderzoek een vervolg gepresenteerd op het boekje 'Gesneden koek', genaamd 'Andere koek'. Één van de deelprojecten van Inside-Out is benaderd voor een bijdrage in dit boekje. Het om het project dat gericht is op onderzoek naar effectieve onderdelen van feedback van Routine Outcome Monitoring (ROM) in de geestelijke gezondheidszorg voor jeugdigen. Klik hiergerco@hartebeest.nlom het artikel te lezen. De boekjes 'Andere koek' zijn te bestellen via www.zonmw.nl/anderekoek.

Symposia Euregionaal Congresburo (ECB)

Door het Euregionaal Congresburo worden diverse symposia, studiedagen en trainingen georganiseerd. Klik hier voor meer informatie en programma's van alle symposia, studiedagen en trainingen.

> Terug naar `Nieuws`
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd