Nieuwe coördinator Inside Out: Sanne Lotens

Nieuwe coördinator Inside Out: Sanne Lotens

27 januari 2017

Vanaf 1 maart 2017 zal Inge Bastiaanssen haar taken als coördinator van deze Academische Werkplaats neerleggen. Haar taken zullen worden overgenomen door Sanne Lotens.

Sanne Lotens is bekend met het werkveld en heeft de afgelopen zes jaar bij Pluryn/Intermetzo gewerkt.

 

Welkom Sanne!

 

Hieronder stelt ze zichzelf voor

Wat leuk dat ik aan de slag mag als coördinator bij Inside-Out, een belangrijk samenwerkingsverband om de zorg voor jongeren te verbeteren. Ik hoop het goede werk van Inge Bastiaanssen te kunnen continueren. Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Sanne Lotens en op dit moment werkzaam bij Pluryn/Intermetzo.

Na mijn studie Criminologie aan de Universiteit van Leiden, heb ik gewerkt in het forensische veld, eerst bij Reclassering Nederland en later bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Vanuit daar heb ik de overstap gemaakt naar de jeugdzorg en werk ik sinds zes jaar voor Pluryn/Intermetzo. Ik heb als projectleider ervaring opgedaan met diverse samenwerkingsverbanden. Deze kennis en ervaring wil ik graag gebruiken voor mijn functie als coördinator bij Inside-Out. Ik vind de samenwerking tussen de vele partijen erg inspirerend. Het feit dat bij Inside-Out de verschillende doelgroepen (professionals, beleidsmakers, onderzoekers, onderwijs en cliënten) elk een bijdrage leveren is naar mijn inzicht essentieel om te komen tot een verbetering van de zorg: het actief delen van kennis en kunde zorgt dat iedereen kan leren van elkaar. Als coördinator wil ik dit graag bevorderen zodat kwaliteit en effectiviteit verder toenemen en kennis de praktijk kan bereiken en omgekeerd.

  

Hartelijke groet,

Sanne Lotens

 

 

 

> Terug naar `Nieuws`
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd