Magazine ''In dialoog! Cliënt en omgevingsgestuurd werken in de zorg voor jeugd'

9 maart 2016

Het magazine “In dialoog! Cliënt en omgevingsgestuurd werken in de zorg voor jeugd” is gepubliceerd door TNO. U opent het magazine door middel van de volgende link.

Op 25 september 2015 kwamen praktijkprofessionals, beleidsadviseurs, ouders, jongeren, onderzoekers en docenten bij elkaar om elkaar te inspireren, te informeren en om ervaringen uit uitwisselen. Deze bijeenkomst werd georganiseerd door vier academische werkplaatsen jeugd in samenwerking met Zorgbelang Gelderland. Het magazine doet verslag van de interactieve bijeenkomst, waarin de academische werkplaatsen de resultaten presenteerden van projecten over cliënt- en omgevingsgestuurd werken in de jeugdsector. De projecten werden ondersteund door ZonMw. Op de volgende link vindt u tevens een video impressie van deze bijeenkomst.

TNO hoopt dat dit magazine u inspireert, zoals de rijkdom aan ervaringen en ideeën ons heeft geïnspireerd op de interactieve bijeenkomst over cliënt- en omgevingsgestuurd werken. TNO nodigt u uit uw ervaringen en ideeën met ons te delen in de werkgroep cliënt- en omgevingsgestuurd werken van het digitale platform op kennisnet van het NJI,

> Terug naar `Nieuws`
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd