ZonMw subsidie "Voor Elkaar" gehonoreerd!

ZonMw subsidie

Net voor de zomerbreak hebben we leuk nieuws ontvangen. Samen met ervaringsdeskundige jongeren (JongerenNetwerk & Zorgbelang Inclusief), zorgprofessionals (Pluryn) en eHealth ontwikkelaars (Seedmobi), hebben onderzoekers Anna Lichtwarck-Aschoff (BSI), Roy Otten (BSI, Pluryn), Ron Scholte (BSI, Praktikon) en Sanne van den Berg (BSI, Pluryn) naast de nominatie voor de Medische Inspirator Prijs ook nog een ZonMw subsidie van het programma Voor Elkaar ontvangen!

De titel van de aanvraag is: Dit ben ik! Ervaringsdeskundige jongeren als  ambassadeurs voor nieuwe technologie om zelf de regie te nemen en te houden bij behandeling'

Het project richt zich op de ontwikkeling van iamYu - een innovatieve eHealth tool die samenwerking en zorg op maat ondersteunt door gepersonaliseerd te monitoren, visualiseren en analyseren. Net als bij de Medische Inspiratie Prijs gaat het in dit project om cliënt/jongerenparticipatie waarbij jongeren & jeugdige ervaringsdeskundigen getraind zullen worden om ambassadeurs van het project te worden. Zorgbelang Inclusie zal dit project leiden.

Een hele positieve beoordeling vanuit ZonMw en een bevestiging van de goede samenwerking!

> Terug naar `Nieuws`
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd