Site Visit ZonMw geslaagd!

Site Visit ZonMw geslaagd!

Vandaag was een belangrijke dag! ZonMw heeft een bezoek gebracht aan onze academische werkplaats. De dag vond plaats bij Entrea Lindenhout in Ubbergen en bestond uit presentaties van enkele van de vele projecten die bij Inside Out plaatsvinden.

 

Marcel Quanjel (lid General Board) heette ons welkom bij Entrea Lindenhout, daarna lichtte Ron Scholte (directeur Inside Out) kort de huidige stand van zaken toe. Het programma werd voortgezet door leden van onze cliëntencommissie, die vol enthousiasme vertelden wat het inhoudt om in een cliëntencommissie deel te nemen. Het programma voor de pauze werd afgesloten door Coleta van Dam (projectleider), die vertelde over het project Over de drempel. Bij dit project wordt het gebruik van de BETERapp geëvalueerd. Direct werd in de zaal druk naar telefoons gezocht om dit eens even uit te proberen.

 

Na een heerlijke lunch werd het programma voortgezet door Rachel van der Rijken (projectleider) over het Transformatieproject. Hierbij kwamen ook Lianne Lekkerkerker (deelprojectleider), Jovanka White-Roga en Marion Sanders (cliëntvertegenwoordigers) aan bod over de transformatiedialogen, studente Naomi Timmers over deelstudies bij de HAN, en promovenda Manon Gradussen over haar onderzoek naar de inzet van een triage-instrument. Na een koffiepauze vertelde Sanne Lotens (coördinator Inside Out) over hoe we binnen Inside Out omgaan met implementatie. De dag werd afgesloten door Corina Brekelmans (lid General Board en beleismedewerker Gemeente Nijmegen) over de kennisagenda van Inside Out. Hierbij gaf zij vooral aan wat voor de gemeente belangrijke peilers zijn en waarom de academische werkplaats hierbij helpend kan zijn.

 

Al met al een drukke en volle dag met veel waardevolle uitwisselingen. Er volgt een uitgebreid verslag!

> Terug naar `Nieuws`
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd