Medische Inspirator prijs: derde plek voor iamYu

Medische Inspirator prijs: derde plek voor iamYu

Vier weken lang heeft het iamYu-team hard gewerkt om stemmen te werven voor de Medische Inspirator prijs. Het was een periode van acties, presentaties, artikelen en vooral veel praten om samenwerking in de jeugdzorg te laten winnen. Tijdens de prijsuitreiking op 21 november maakte ZonMw de derde plaats van iamYu bekend. Een prijs van 50.000 euro werd binnengehaald! 

De Medische Inspirator prijs

De Medische Inspirator is een aanmodiginsprijs voor de meest inspirerende samenwerking tussen patiënt, patiëntorganisatie en onderzoekers. Tot 12 november werd er middels een mediacampagne gestemd om de genomineerde initiatieven. 

Voor de Medische Inspirator prijs werd deze promofilm opgenomen op Pluryn locatie Jan Pieter Heije in Oosterbeek.

iamYu: Jeugdzorg die gaat over jou

Meer dan de helft van de jongeren in de jeugdzorg is ontevreden over hun inspraak in de behandeling. Daarom ontwikkelen wij iamYu: een app om jongeren meer inzicht, regie en eigenaarschap te geven in hun behandeling.

iamYu is gestart in 2019 door een groep zorgprofessionals, jongeren, onderzoekers en ontwikkelaars die gelooft dat technologie inzicht, eigenaarschap & zorg op maat kan ondersteunen. Gestart in 2019, wordt iamYu  ontwikkeld voor toepassing in de dagelijkse jeugdzorg. Door intensieve samenwerking met alle betrokkenen wordt iamYu ontwikkeld voor en door de eindgebruikers.

Meer weten over het project? Kijk op de website van iamYu! Of bekijk hier de terugblik op 2019.

> Terug naar `Nieuws`
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd