Nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten. Klik op een onderdeel om het hele bericht te lezen.

Nieuwsbrief november 2018

vrijdag 9 november 2018

Lees hier de nieuwsbrief van november 2018!.

Kennis over effectieve jeugdhulp op één plek

dinsdag 25 september 2018

De dertien academische werkplaatsen jeugd en ZonMw lanceren – tijdens de PraktijkVoorbeeldenParade Sociaal Domein op 24 september 2018 – met trots Werkplaatsenjeugd.nl. Dé plek die je inspireert door nieuwe kennis waarmee je in jouw regio de jeugdhulp effectiever kunt maken. Werkplaatsenjeugd.nl In dertien academische werkplaatsen jeugd bouwen professionals, onderzoekers, opleidingen, gemeenten samen met ouders en kinderen door heel Nederland aan effectievere jeugdhulp.

Vacature coördinator Inside-Out

maandag 23 juli 2018

Inside-Out zoekt een nieuwe coördinator! Lees hier de vacaturetekst en reageer voor 19 augustus. Voor vragen, neem contact op met Milou Golbach, mr.golbach@acsw.ru.nl.    --- Aanvulling 24-9-2018 De vacature is inmiddels vervuld, u kunt niet meer reageren..

Projectaanvraag Samen werken aan ambulante (gezins)hulp gehonoreerd

vrijdag 13 juli 2018

Op de valreep voor de zomervakantie kwam voor een aantal van onze partners het verlossende woord! De subsudieaanvraag 'Samen werken aan ambulante (gezins)hulp' is gehonoreerd.    De aanvraag is geschreven in reactie op de subsidieoproep van ZonMw 'Regional Leernetwerken'. Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) is kartrekker van deze aanvraag en beoogt met dit leernetwerk een leerproces in gang te zetten waarbij bestaande kennis wordt vertaald naar toepassingen in de opleidingen en praktijk.    Het project gaat op 3 september 2018 van start..

Succesvolle verdediging proefschrift Rianne van Niekerk

vrijdag 1 juni 2018

Vanochtend, vrijdag 1 juni, om 10.30 uur startte de verdediging van het proefschrift van Rianne van Niekerk. Het proefschrift draagt de titel Seeing the world throught your parents' eyes The role of biased cognitive processes in the intergenerational transmission of anxiety In haar lekenpraatje legde Rianne helder uit wat zij in haar onderzoek heeft gedaan.
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd