Nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten. Klik op een onderdeel om het hele bericht te lezen.

Verslag Site Visit gepubliceerd

donderdag 24 mei 2018

Afgelopen donderdag 17 mei hebben wij, academische werkplaats jeugd Inside Out, een site visit van ZonMw gehad. Gedurende de dag zijn presentaties gegeven over de verschillende projecten en groepen die bij Inside Out werkzaam zijn.   > Download hier een verslag van deze dag   Via deze weg bedankten wij iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze dag.

Site Visit ZonMw geslaagd!

donderdag 17 mei 2018

Vandaag was een belangrijke dag! ZonMw heeft een bezoek gebracht aan onze academische werkplaats. De dag vond plaats bij Entrea Lindenhout in Ubbergen en bestond uit presentaties van enkele van de vele projecten die bij Inside Out plaatsvinden.   Marcel Quanjel (lid General Board) heette ons welkom bij Entrea Lindenhout, daarna lichtte Ron Scholte (directeur Inside Out) kort de huidige stand van zaken toe.

Projectaanvraag 'Opening the black box' gehonoreerd

woensdag 11 april 2018

In samenwerking met de Universiteit, Pluryn, Entréa/Lindenhout, CONRISQ, Praktikon, de Academische Werkplaats Inside Out en Tranzo hebben wij begin september een investment grant geschreven voor het bouwen van een dataverzamelingstool voor de praktijk en onderzoek. Middels deze tool willen wij Routine Outcome Monitoring (ROM) uitbreiden met gepersonaliseerde en procesmatige data.

Leden druk bezig met projectvoorstel Leernetwerken

vrijdag 6 april 2018

Met de deadline voor het indienen van de definitieve aanvraag voor het project "Regionale Leernetwerken" in het vooruitzicht, ging de werkgroep er nog eens goed voor zitten! Met deze enthousiaste club gaat onze aanvraag met de titel "Samen werken aan ambulante (gezins)hulp" er zeker goed uit zien. Succes! .

Verslag masterclass Individuele netwerkmodellen

woensdag 28 maart 2018

Op donderdag 22 en vrijdag 23 maart organiseerden de Radboud Universiteit en Pluryn een masterclass voor praktijkprofessionals over het maken van individuele netwerkmodellen. In deze methode worden factoren die van invloed zijn op het welzijn en de problemen van een cliënt weergegeven in een netwerk.
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd