Nieuws

Hieronder vindt u de meest recente nieuwsberichten. Klik op een onderdeel om het hele bericht te lezen.

BETERapp voor zachte overgang naar zelfstandigheid

maandag 3 december 2018

Als jongeren rond hun 18e jaar de jeugdzorg verlaten, kunnen ze dit als stressvol ervaren. Bekende structuren vallen weg en ineens moeten ze zichzelf zien te redden. Het project ‘Over de drempel’ onderzoekt of een mobiele app deze jongeren kan helpen bij de transitie.  ‘Over de drempel’ loopt nu twee jaar.

Vacature Projectcoördinator 'Opening the black box'

vrijdag 9 november 2018

Voor het project ‘Opening the Black Box of Residential Youth Care’ zijn wij op zoek naar een Projectcoördinator. Per 15 januari voor 24 uur per week voor twee jaar. Klik hier voor de volledige vacature..

Vacature coördinator SEJN

vrijdag 9 november 2018

Het Samenwerkingsverband Effectieve Jeugdhulp Nederland (SEJN) is een netwerkorganisatie van jeugdhulpinstellingen en kennis- en onderzoeksorganisaties die samenwerken aan goede en effectieve zorg voor jeugd.  Zij zijn op zoek naar een coördinator voor ongeveer 5 uur in de week. Lees hier de vacaturetekst en reageer uiterlijk 12 november 2018!.

Nieuwsbrief november 2018

vrijdag 9 november 2018

Lees hier de nieuwsbrief van november 2018!.

Kennis over effectieve jeugdhulp op één plek

dinsdag 25 september 2018

De dertien academische werkplaatsen jeugd en ZonMw lanceren – tijdens de PraktijkVoorbeeldenParade Sociaal Domein op 24 september 2018 – met trots Werkplaatsenjeugd.nl. Dé plek die je inspireert door nieuwe kennis waarmee je in jouw regio de jeugdhulp effectiever kunt maken. Werkplaatsenjeugd.nl In dertien academische werkplaatsen jeugd bouwen professionals, onderzoekers, opleidingen, gemeenten samen met ouders en kinderen door heel Nederland aan effectievere jeugdhulp.
Inside-Out - academische werkplaats jeugd Inside-Out - academische werkplaats jeugd